מוסיקה בבארי: הבדלים בין גרסאות בדף

מתוך Wikibbutz
קפיצה לניווט קפיצה לחיפוש
(דף חדש: '''מוסיקה בבארי''' - בבנימינה ובגדרה התבטאה הפעילות בשמיעת קונצרטים קלאסיים מתקליטים 78 סיבובים בדק...)
 
 
שורה 1: שורה 1:
'''מוסיקה בבארי''' - ב[[בנימינה]] וב[[גדרה]] התבטאה הפעילות בשמיעת קונצרטים קלאסיים מתקליטים 78 סיבובים בדקה, על גבי פטיפון עם מנואלה. הקונצרטים נערכו לרוב בחדר–האכילה או בחדר התרבות ולעיתים - על הדשא. בבנימינה הוקמה מקהלה, בניצוחו של יוקי גרוספלד ז"ל ובגדרה - בניצוחו של בוריס בר–סיני. בקבוצת "[[הצופים ב'–בארות]]" נמשכה פעילותה של ה[[מקהלה]] (ע"ע) והוקמה [[תזמורת מנדולינות]] (ע"ע). עליזה ארבל ז"ל הניחה את היסוד ללימוד הנגינה על אקורדיון ופסנתר והתרבו הלומדים נגינה בכלי נשיפה, כלי פריטה, כלי קשת וכלי נגינה אלקטרוניים. מאז 1972, המורה למוסיקה בביה"ס היא מימי קלמר והיא מפעילה גם את מקהלת הילדים. כיום מתבצעת מרבית הפעילות המוסיקלית במסגרת האולפן למוסיקה ב[[מ.א. "אשכול"]].
+
'''מוסיקה בבארי''' - ב[[בנימינה]] וב[[גדרה]] התבטאה הפעילות בשמיעת קונצרטים קלאסיים מתקליטים 78 סיבובים בדקה, על גבי פטיפון עם מנואלה. הקונצרטים נערכו לרוב בחדר–האכילה או בחדר התרבות ולעיתים - על הדשא. בבנימינה הוקמה מקהלה, בניצוחו של יוקי גרוספלד ז"ל ובגדרה - בניצוחו של בוריס בר–סיני. בקבוצת "[[הצופים ב'–בארות]]" נמשכה פעילותה של ה[[מקהלה]] והוקמה [[תזמורת מנדולינות]]. עליזה ארבל ז"ל הניחה את היסוד ללימוד הנגינה על אקורדיון ופסנתר והתרבו הלומדים נגינה בכלי נשיפה, כלי פריטה, כלי קשת וכלי נגינה אלקטרוניים. מאז 1972, המורה למוסיקה בביה"ס היתה מימי קלמר והיא הפעילה גם את מקהלת הילדים. כיום מתבצעת מרבית הפעילות המוסיקלית במסגרת האולפן למוסיקה ב[[מ.א. "אשכול"]].
   
 
[[קטגוריה:מ]]
 
[[קטגוריה:מ]]
  +
[[קטגוריה:מוסיקה]]
 
[[קטגוריה:תרבות]]
 
[[קטגוריה:תרבות]]

גרסה אחרונה מ־07:11, 15 בינואר 2010

מוסיקה בבארי - בבנימינה ובגדרה התבטאה הפעילות בשמיעת קונצרטים קלאסיים מתקליטים 78 סיבובים בדקה, על גבי פטיפון עם מנואלה. הקונצרטים נערכו לרוב בחדר–האכילה או בחדר התרבות ולעיתים - על הדשא. בבנימינה הוקמה מקהלה, בניצוחו של יוקי גרוספלד ז"ל ובגדרה - בניצוחו של בוריס בר–סיני. בקבוצת "הצופים ב'–בארות" נמשכה פעילותה של המקהלה והוקמה תזמורת מנדולינות. עליזה ארבל ז"ל הניחה את היסוד ללימוד הנגינה על אקורדיון ופסנתר והתרבו הלומדים נגינה בכלי נשיפה, כלי פריטה, כלי קשת וכלי נגינה אלקטרוניים. מאז 1972, המורה למוסיקה בביה"ס היתה מימי קלמר והיא הפעילה גם את מקהלת הילדים. כיום מתבצעת מרבית הפעילות המוסיקלית במסגרת האולפן למוסיקה במ.א. "אשכול".