תקנון עבודה: הבדלים בין גרסאות בדף

מתוך Wikibbutz
קפיצה לניווט קפיצה לחיפוש
(דף חדש: '''תקנון עבודה''' - אושר לראשונה ב–1962, כפי שהתקבל במועצת יגור. מאז עבר כמה וכמה שינויים ותוספות. יש בו סעי...)
 
 
שורה 1: שורה 1:
'''תקנון עבודה''' - אושר לראשונה ב–1962, כפי שהתקבל במועצת יגור. מאז עבר כמה וכמה שינויים ותוספות. יש בו סעיפים רבים המגדירים את סמכויותיהם של בעלי התפקידים בתכנון ובביצוע העבודות במשק וכן את תפקיד מרכזי הענפים בארגון יום העבודה. יש בו גם הגדרת חובותיהם וזכויותיהם של כל חבר וחברה לגבי משמעת עבודה, אורך יום העבודה, יציאה לחופשים והשתתפות ב[[תורנויות]] ו[[גיוסים]] (ע"ע). ישנם סעיפים הדנים ברישום שעות נוספות, ובקביעת תקנים לעבודת מטפלות, מורים, סטודנטים ועובדי חוץ. לגבי עבודה בשבת נקבע תקנון נפרד. ב–1995 החלו בדיון מחודש על תקנון העבודה.
+
'''תקנון עבודה''' - אושר לראשונה ב–1962, כפי שהתקבל במועצת יגור. מאז עבר כמה וכמה שינויים ותוספות. יש בו סעיפים רבים המגדירים את סמכויותיהם של בעלי התפקידים בתכנון ובביצוע העבודות במשק וכן את תפקיד מרכזי הענפים בארגון יום העבודה. יש בו גם הגדרת חובותיהם וזכויותיהם של כל חבר וחברה לגבי משמעת עבודה, אורך יום העבודה, יציאה לחופשים והשתתפות ב[[תורנויות]] ו[[גיוסים]]. ישנם סעיפים הדנים ברישום שעות נוספות, ובקביעת תקנים לעבודת מטפלות, מורים, סטודנטים ועובדי חוץ. לגבי עבודה בשבת נקבע תקנון נפרד. ב–1995 החלו בדיון מחודש על תקנון העבודה.
   
 
[[קטגוריה:ת]]
 
[[קטגוריה:ת]]

גרסה אחרונה מ־22:32, 17 ביולי 2007

תקנון עבודה - אושר לראשונה ב–1962, כפי שהתקבל במועצת יגור. מאז עבר כמה וכמה שינויים ותוספות. יש בו סעיפים רבים המגדירים את סמכויותיהם של בעלי התפקידים בתכנון ובביצוע העבודות במשק וכן את תפקיד מרכזי הענפים בארגון יום העבודה. יש בו גם הגדרת חובותיהם וזכויותיהם של כל חבר וחברה לגבי משמעת עבודה, אורך יום העבודה, יציאה לחופשים והשתתפות בתורנויות וגיוסים. ישנם סעיפים הדנים ברישום שעות נוספות, ובקביעת תקנים לעבודת מטפלות, מורים, סטודנטים ועובדי חוץ. לגבי עבודה בשבת נקבע תקנון נפרד. ב–1995 החלו בדיון מחודש על תקנון העבודה.