הצגות בבארי: הבדלים בין גרסאות בדף

מתוך Wikibbutz
קפיצה לניווט קפיצה לחיפוש
שורה 1: שורה 1:
'''הצגות בבארי''' - בשנות ה–50 הוזמנו כל ישובי האזור להצגות תיאטרון בבארי. ההצגות בוצעו בימי הקיץ, על במה מאולתרת, במדרון שממערב לחדר–האכילה. חבילות קש שימשו במקום ספסלים והופיעו בו "התיאטרון הקאמרי" (עם - "וולפונה", "הנפש הטובה מסצ'ואן", "נאסר א–דין" ועוד) ו"האהל" (עם - "החייל האמיץ שוויק"). משנבנה האמפיתאטרון האיזורי בגברעם, הוא "גנב" את כל ההצגות. החל מתחילת שנות ה–80 משמש [[בית העם]] למופעי אמנות שונים. כיום יש אולמות גם ב[[מועצה האזורית אשכול]], ובקיבוץ דורות.
+
'''הצגות בבארי''' - בשנות ה–50 הוזמנו כל ישובי האזור להצגות תיאטרון בבארי. ההצגות בוצעו בימי הקיץ, על במה מאולתרת, במדרון שממערב לחדר–האכילה. חבילות קש שימשו במקום ספסלים והופיעו בו "התיאטרון הקאמרי" (עם - "וולפונה", "הנפש הטובה מסצ'ואן", "נאסר א–דין" ועוד) ו"האהל" (עם - "החייל האמיץ שוויק"). משנבנה האמפיתאטרון האיזורי בגברעם, הוא "גנב" את כל ההצגות. החל מתחילת שנות ה–80 משמש [[בית העם]] למופעי אמנות שונים. כיום יש אולמות גם ב[[מועצה האזורית אשכול]], ובקיבוץ דורות.<br/>
  +
הצגות רבות נוספות הוצגו במהלך השנים, ואולי נמצא את התיעוד, במשך הזמן, ונוסיף אותן לאתר ויקיבוץ.<br/>
  +
בפברואר 2011 הועלתה בבית העם ההצגה "מעלה קרחות" בהפקה מקומית. הבמאית: כרמית דבורי וכל המשתתפים מאנשי בארי. ההצגה זכתה להצלחה רבה והוצגה שלוש פעמים להנאת הקהל.<br/>
  +
   
 
[[קטגוריה:ה]]
 
[[קטגוריה:ה]]

גרסה מ־07:36, 4 במרץ 2011

הצגות בבארי - בשנות ה–50 הוזמנו כל ישובי האזור להצגות תיאטרון בבארי. ההצגות בוצעו בימי הקיץ, על במה מאולתרת, במדרון שממערב לחדר–האכילה. חבילות קש שימשו במקום ספסלים והופיעו בו "התיאטרון הקאמרי" (עם - "וולפונה", "הנפש הטובה מסצ'ואן", "נאסר א–דין" ועוד) ו"האהל" (עם - "החייל האמיץ שוויק"). משנבנה האמפיתאטרון האיזורי בגברעם, הוא "גנב" את כל ההצגות. החל מתחילת שנות ה–80 משמש בית העם למופעי אמנות שונים. כיום יש אולמות גם במועצה האזורית אשכול, ובקיבוץ דורות.
הצגות רבות נוספות הוצגו במהלך השנים, ואולי נמצא את התיעוד, במשך הזמן, ונוסיף אותן לאתר ויקיבוץ.
בפברואר 2011 הועלתה בבית העם ההצגה "מעלה קרחות" בהפקה מקומית. הבמאית: כרמית דבורי וכל המשתתפים מאנשי בארי. ההצגה זכתה להצלחה רבה והוצגה שלוש פעמים להנאת הקהל.