הבראה: הבדלים בין גרסאות בדף

מתוך Wikibbutz
קפיצה לניווט קפיצה לחיפוש
(דף חדש: '''הבראה''' - בימי הצנע של שנות ה–50 היה סעיף ההבראה חלק מהחופשה השנתית של חברי בארי. כל חבר יכול היה לצא...)
 
שורה 1: שורה 1:
'''הבראה''' - בימי ה[[צנע]] של שנות ה–50 היה סעיף ההבראה חלק מהחופשה השנתית של חברי בארי. כל חבר יכול היה לצאת לאחד מבתי ההבראה בארץ, אחת ל–3 שנים, ע"ח החופשה השנתית. בנוסף לכך, מדי שנה (בד"כ בחודשי הקיץ) היו מחליטים על שבוע עד שבועיים הבראה, שמשמעותה - מתן תזונה טובה יותר בחדר–האכילה, באותם השבועיים. באוגוסט 1966 התקבל תקנון "נופש על גלגלים" שאיפשר יציאה לנופש ברכב של המשק או ברכב שכור. שבוע ההבראה האחרון בחדר–האכילה היה ביולי 1969.
+
'''הבראה''' - בימי ה[[צנע]] של שנות ה–50 היה סעיף ההבראה חלק מהחופשה השנתית של חברי בארי. כל חבר יכול היה לצאת לאחד מבתי ההבראה בארץ, אחת ל–3 שנים, ע"ח החופשה השנתית. בנוסף לכך, מדי שנה (בד"כ בחודשי הקיץ) היו מחליטים על שבוע עד שבועיים הבראה, שמשמעותה - מתן תזונה טובה יותר ב[[חדר–האכילה]], באותם השבועיים. באוגוסט 1966 התקבל תקנון "נופש על גלגלים" שאיפשר יציאה לנופש ברכב של המשק או ברכב שכור. שבוע ההבראה האחרון בחדר–האכילה היה ביולי 1969.
   
 
[[קטגוריה:ה]]
 
[[קטגוריה:ה]]

גרסה מ־04:44, 8 במאי 2007

הבראה - בימי הצנע של שנות ה–50 היה סעיף ההבראה חלק מהחופשה השנתית של חברי בארי. כל חבר יכול היה לצאת לאחד מבתי ההבראה בארץ, אחת ל–3 שנים, ע"ח החופשה השנתית. בנוסף לכך, מדי שנה (בד"כ בחודשי הקיץ) היו מחליטים על שבוע עד שבועיים הבראה, שמשמעותה - מתן תזונה טובה יותר בחדר–האכילה, באותם השבועיים. באוגוסט 1966 התקבל תקנון "נופש על גלגלים" שאיפשר יציאה לנופש ברכב של המשק או ברכב שכור. שבוע ההבראה האחרון בחדר–האכילה היה ביולי 1969.