טרקטורים בבארי: הבדלים בין גרסאות בדף

מתוך Wikibbutz
קפיצה לניווט קפיצה לחיפוש
אין תקציר עריכה
אין תקציר עריכה
 
(8 גרסאות ביניים של 3 משתמשים אינן מוצגות)
שורה 1: שורה 1:
'''טרקטורים בבארי''' - ב–1947 נרכש הטרקטור הראשון על גלגלים - ה"[[האוליבר|אוליבר]]" (ע"ע). מיד אחריו - שני טרקטורים על שרשראות [[טרקטורים TD6 ו–TD14|TD6 ו–TD14]] (ע"ע). מאז, נקנו טרקטורים רבים וישנים הוחלפו בחדשים. כיום יש בבארי 19 טרקטורים בינוניים וקטנים, 5 טרקטורים גדולים ו–3 טרקטורונים (כולם על גלגלים). הם משמשים את ענפי העזר והשרותים ([[בנין]], [[שרברבות]], חצר, ו[[משק הילדים]]) ואת הענפים החקלאיים ([[רפת]], [[פרדס]], ובעיקר - [[גד"ש]]).  
'''טרקטורים בבארי''' - ב–1947 נרכש הטרקטור הראשון על גלגלים - ה"[[האוליבר|אוליבר]]". מיד אחריו - שני טרקטורים על שרשראות [[טרקטורים TD6 ו–TD14|TD6 ו–TD14]]. מאז, נקנו טרקטורים רבים וישנים הוחלפו בחדשים. ב-1996 היו בבארי 19 טרקטורים בינוניים וקטנים, 5 טרקטורים גדולים ו–3 טרקטורונים (כולם על גלגלים). הם משמשים את ענפי העזר והשרותים ([[בנין]], [[שרברבות]], חצר, ו[[משק הילדים]]) ואת הענפים החקלאיים ([[רפת]], [[פרדס]], ובעיקר - [[גד"ש]]).  


[[image:Tractor_FarmelC.jpg|182px|thumb|right|טרקטור פרמל סי]]
<gallery widths="155px" heights="100px" perrow="4">
[[image:Tractor_2470.jpg|170px|thumb|right|טרקטור 2470]]
תמונה:Oliver_Nostalgy_2007.jpg|האוליבר
[[image:Tractor_Zahal.jpg|178px|thumb|right|טרקור זחל]]
תמונה:Tractor_FarmelC.jpg|טרקטור פרמל סי
[[image:Tractor_Ford.jpg|170px|thumb|right|טרקור זחל]]
תמונה:Tractor_2470.jpg|טרקטור קייס 2470  
[[image:Tractor_JohnDeer.jpg|170px|thumb|right|טרקור ג'ון דיר 7020]]
תמונה:Tractor_Zahal.jpg|טרקטור זחל
תמונה:Tractor_Ford.jpg|טרקטור פורד
תמונה:Tractor_JohnDeer.jpg|טרקטור ג'ון דיר 7020
תמונה:Tractor_JD7020.jpg|ועוד טרקטור 7020 מזווית אחרת
תמונה:DavidBrown.jpg|טרקטור דיוויד בראון
</gallery>


[[קטגוריה:ט]]
[[קטגוריה:ט]]
[[קטגוריה:חקלאות]]
[[קטגוריה:חקלאות]]

גרסה אחרונה מ־15:23, 3 ביוני 2010

טרקטורים בבארי - ב–1947 נרכש הטרקטור הראשון על גלגלים - ה"אוליבר". מיד אחריו - שני טרקטורים על שרשראות TD6 ו–TD14. מאז, נקנו טרקטורים רבים וישנים הוחלפו בחדשים. ב-1996 היו בבארי 19 טרקטורים בינוניים וקטנים, 5 טרקטורים גדולים ו–3 טרקטורונים (כולם על גלגלים). הם משמשים את ענפי העזר והשרותים (בנין, שרברבות, חצר, ומשק הילדים) ואת הענפים החקלאיים (רפת, פרדס, ובעיקר - גד"ש).